Velkommen Til AAB41's HjemmeSide

Menu
News
Du er her:   Hjem > Fælleshuset > Info omkring fælleshuset

Info omkring fælleshuset

Fælleshusets økonomi

Afdelingens fælleshus skal hvile i sig selv økonomisk: -lejeindtægter og udgifter skal balancere.

Lejeprocedure

Afdelingens fælleshus kan lejes af afdelingens andelshavere. Afdelingsbestyrelsen kan leje fælleshuset ud til møder og lignende på hverdage.

Fælleshuset må ikke overdrages/udlejes til tredje person. Det er kun andelshaveren i foreningen der kan leje fælleshuset. Denne andelshaver må ikke have udestående med afdelingen (økonomisk eller på anden måde).

Såfremt en andelshaver ønsker at leje fælleshuset flere gange i årets løb, kan bestyrelsen afslå udleje for at flere andelshavere kan have muligheden.

Ved bestilling betales kontant depositum, som refunderes til lejers bankkonto, hvis der ikke konstateres skader og det ikke har været nødvendigt med ekstraordinær rengøring. 

Lejeren hæfter for eventuelle økonomiske krav i forbindelse med betaling af leje, skader, ekstra rengøring mv. Ved reservation af en dato betales et bestillingsdepositum, som ikke tilbagebetales. Senest 14 dage før lejetidspunktet skal lejen indbetales.

Fælleshusets anvendelse og kapacitet

Fælleshuset må ikke uden bestyrelsens godkendelse bruges til andet end private arrangementer, og ved fester må der maksimalt være 80 personer. Ved udleje til mødeaktiviteter må der maksimalt være 150 personer

Lejeperioder

Fælleshuset kan lejes for en weekend dvs. fra fredag kl. 12.00 - mandag kl. 06.00 (3 døgn), samt enkeltdage fra kl. 12.00 - kl. 06.00 (næste dag).

Enkeltdagsudlejningen specielt til møder og lignende mindre arrangementer.

Enkeltdagsudlejningen sker alene i det omfang som bestyrelsen skønner det er muligt ud fra rengøring og almindelig vedligeholdelse og drift af fælleshuset.

Rengøring m.v.

Lejeren forestår oprydning, mens afdelingen forestår almindelig rengøring.

Ved leje modtager lejeren instruktioner vedrørende oprydning.

Hvis denne ikke er fulgt, og det er nødvendigt med ekstraordinær rengøring, eller hvis der er sket skader, hæfter lejeren.

Afdelingen syner fælleshuset efter brug og vurdere rengøringsbehov, skader og indventarbeholdning.

Bord mål 155 x 70 cm.

 

 Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben